Hoe werkt het parkeren in een parkeergarage?

Door kentekenherkenning* kun je gemakkelijk de parkeergarages** Kazerneplein en Kweeklust in- en uitrijden. Als je kenteken vies is (of er zit bijvoorbeeld een deuk in) kan het voorkomen dat het niet mogelijk is om je kenteken te lezen. Ook kan het zijn dat je kenteken zich op een ongewone plaats bevindt. De slagboom gaat dan niet open. In dat geval kun je je pas voor de e-P-reader houden die bij de ingang van de parkeergarage hangt. Dan gaat de slagboom ook open. Zorg er dus voor dat u de pas bij u heeft.

  

Let wel: alleen het kenteken zoals gekoppeld aan de pas kan gebruik maken van kentekenherkenning (met een eventueel 2e gekoppeld kenteken kan geen gebruik gemaakt worden van het parkeren middels kentekenherkenning).

 

* Inrijden of uitrijden middels kentekenherkenning betekent dat de slagboom automatisch voor je opent als je aan komt rijden.  Wil je geen gebruik maken van het parkeren middels kentekenherkenning, dan kun je  kentekenherkenning uitschakelen via de persoonlijke pagina.

 

Neem uw pas mee!

 

Je kunt met je pas de loopdeur openen na sluitingstijd van de garage om uw auto op te halen. Houd echter wel altijd rekening met de openingstijden van de garage, het kan namelijk zijn dat er niet 24 uur per dag uitgereden kan worden.

 

Let wel! Indien er 2 passen gekoppeld zijn aan 1 account kunt u alleen de toegangsdeur openen met de pas van de hoofdgebruiker.

 

** voor een overzicht van de aangesloten parkeergarages in Nederland klik hier .

 

Terug naar overzicht