Nieuws

Einde promotiekorting

vr 14 dec 2018

2e uur parkeren met 20% korting en 3e uur gratis parkeren in parkeergarages Kazerneplein en Kweeklust komt te vervallen per 1 januari 2019.  

Lees meer

NIEUW : GPS Herinnering

ma 26 mrt 2018

Nooit meer vergeten om je parkeeractie te stoppen! Vanaf eind maart kun je naast herinneringen via sms, e-mail en pushberichten ook een GPS herinnering inschakelen. Je kunt aangeven dat je bij vertrek een GPS herinnering wilt ontvangen. Deze nieuwe herinnering is beschikbaar zodra je app i...

Lees meer

Tarief wijziging

ma 26 mrt 2018

Ondanks stijgende kosten heeft Stadsparkeren al vele jaren geen indexering doorgevoerd. Maar door een veranderende markt en nieuwe wet- en regelgeving zijn we genoodzaakt de tarieven na lange tijd te wijzigen. Ondanks deze wijziging is Stadsparkeren nog steeds de voordeligste aanbieder van parke...

Lees meer

Probleem met factuurnotificaties

ma 11 sep 2017

Er is een probleem met de factuurnotificaties. Het lijkt erop dat de factuur dubbel wordt afgeschreven. In werkelijkheid is dit niet zo. De factuur zoals zichtbaar is op de persoonlijke pagina is de juiste. Er wordt dus maar één maal afgeschreven.   Onze excuses voor het ongemak.

Lees meer

Let op

vr 28 jul 2017

Vanwege geplande werkzaamheden is Gastvrij Gorinchem/Stadsparkeren zondag a.s. (30 juli) niet beschikbaar tussen 03.30 en 07.30 uur.

Lees meer

NIEUW! PARKEERHERINNERINGEN VIA PUSH

di 16 feb 2016

Naast e-mail en sms-herinneringen kun je nu ook kiezen voor push berichten ter herinnering aan een lopende parkeeractie. Je kunt ook je parkeertijd direct stoppen of verlengen vanuit het pushbericht.

Lees meer