Hoe voeg ik meerdere gebruikers toe aan mijn account?

Ga naar je persoonlijke pagina. Klik op ‘mijn account’, ‘gebruikersoverzicht’ en ‘voeg een gebruiker toe’.

Het toevoegen van een subgebruiker is gratis. De subgebruiker kan gebruik maken van bel, sms of app parkeren.

Het is niet mogelijk aan een Gastvrij Parkeren Gorinchem account meerdere Gastvrij Groinchem passen te koppelen. Wil je voor een 2e gebruiker of voor een 2e kenteken een Gastvrij Gorinchem pas aanvragen dan kun je een nieuwe registratie doen via www.parkerengorinchem.nl .