App parkeren

STADSPARKEREN APP PARKEREN

Parkeer eenvoudig op basis van uw GPS locatie via de Stadsparkeren Parkeer App. Deze App kun je  gratis downloaden op de iPhone, Android, Windows Phone.

1. Parkeer je auto

De eerste keer dat je de App start dien je eenmalig in te loggen. De volgende keer dat je de App start word je automatisch ingelogd.

Wachtwoord vergeten?
Stuur 'pm[spatie]login' naar 4111. (€ 0.25 per ontvangen bericht)

De Stadsparkeren App is beschikbaar voor iPhone, Android, Windows.

2. Meld je parkeeractie aan

Na het inloggen heb je diverse mogelijkheden om een parkeeractie aan te melden.

Je kunt de zone handmatig invoeren of kiezen uit een van de favoriete zones. Via de "zone kaart" kun je ook een parkeeractie starten op basis van de GPS locatie.

Na het bevestigen van de parkeerzone kies je voor "start", de parkeeractie is aangemeld zodra de teller begint te lopen.

3. Meld de parkeeractie af

Bij terugkomst bij de auto open je de App. Je komt direct in de lopende parkeeractie terecht.

Als je klaar bent met parkeren kun je de parkeeractie stoppen door op "stop" te drukken.

Als je op stop hebt gedrukt verplaatst de parkeeractie naar de geschiedenis en is de parkeeractie afgemeld.

4. Betalen

Aan het eind van de maand rekenen wij de parkeerkosten met je af via automatische incasso.