Ik ben vergeten af te melden, wat nu?

Je kunt nog op verschillende manieren afmelden.

• Klik op ‘stop parkeren’ bij je persoonlijke pagina
  • Bel naar: 020-7960994 (lokaal tarief)
  • SMS ‘q’ naar 4111
  • Via de Stadsparkeren parkeer app
  • Contact opnemen met de telefonische helpdesk 0900-12345 46 (gebruikelijke belkosten)

Het afmelden middels bel en SMS, kan alleen gedaan worden met het telefoonnummer wat gekoppeld is aan het account.

Parkeeracties op straat (niet in de parkeergarages) worden in Gorinchem in de meeste gevallen door het systeem gestopt de volgende dag om 23.59.59u.

In de zones met een parkeerduur beperking worden de acties de volgende dag om 12.00u gestopt.

Dit om parkeerders te behoeden voor oplopende parkeerkosten (parkeeracties die heel lang doorlopen).